Velkommen til Poggio Rosmarino
danskpoggiorosmarino tyskpoggiorosmarino engelskpoggiorosmarino

Værtsparret

VærtsparretBettina Martens, født 1967, født og opvokset i Aabenraa, bosat i København gennem mange år og mor til Mathias. Mere end 25 års ledelseserfaring indenfor salg og kundeservice, seneste 8 år hos Kræftens Bekæmpelse. Opdrætter af Coton de Tulear (Bomuldshunden) samt succesfuld og erfaren deltager på udstillinger i ind og udland.

Mikael Bo Christensen, født 1959, født og opvokset i Aalborg, bosat i København gennem mange år. Far til Mathies, Cecilie og Josephine, selvstændig bygningsingeniør de seneste 20 år. Stor interesse i arkitektur og design.

Vi er sammen kommet meget i det smukke Italien, særligt Toscana, Umbrien og Marche, hvilket for hver gang har givet os smag for mere, og nu er resulteret i købet af vores ejendom og etablering af vores ferielejlighedsudlejning.

Vi har i forbindelse med ferier og hundeudstillinger rejst Europa tynd med vores hunde, så vi ved hvad det kræves at rejse med hund, og ikke mindst hvad der ofte savnes i den forbindelse. Det har vi derfor lagt ekstra vægt på findes på Poggio Rosmarino, således at ferieopholdet bliver optimalt for hele familien.

Vores vision og mission for Poggio Rosmarino – Holiday with Dog:

At tilbyde et ferieophold udover det sædvanlige i smukke Umbrien, hvor rammerne er indrettet til også at kunne byde familiens 4-benene ven/venner hjerteligt velkommen.

Poggio Rosmarino tilbyder 4 selvstændige hyggelige indrettede lejligheder med eget køkken og bad/wc samt adgang til swimmingpool, afslapppet launchområde, grillområde og meget andet.

Området er indrettet med græsarealer for luftning af hunde samt et indhegnet område for leg. Der tilbydes opmærksomt og kærligt DAYcare af hunden, hvis familien planlægger en dagstur i området, hvor hunden har bedre af at blive “hjemme” i skyggen. Der tilbydes leje af diverse udstyr til hunden under opholdet, herunder Groomingroom for vask/føntørring, udstillingsborde, udstillingsvogne, bure, kurve osv. Der tilbydes ligeledes undervisning i Pelspleje samt Handling af sin hund ifb med deltagelse på udstillinger. Læs mere her.

Poggio Rosmarino er ikke bare et feriested som alle andre, hos os lægges særligt vægt på en afslappet og hyggelig atmosfære, i rammerne af vores skønne feriehus og fantastiske udsigter fra grunden så langt øjet rækker. Vi har derfor gjort ekstra ud af indretning af lejlighederne, herunder har vi vægtet valget af gode madrasser højt, samt suppleret med andre udvalgte indretningsdetajler og ‘lækkerier’. Her er masser af plads til privatliv eller fælles hygge – DU bestemmer selv. Hver uge inviterer vi vores gæster til fælles hygge, med lidt lokal mad og vin. Her får I lejlighed til at hilse på de andre gæster samt netværke. Det er naturligvis gratis og frit at deltage.

Da Poggio Rosmarino er et mindre Casa Vacance (ferieudlejning) med 4 lejligheder (2 x 2 vær + 2 x 3 vær) – i alt ca 20 sovepladser, er det oplagt til at kunne leje huset samlet til virksomhedsarrangementer, grupperejser, større familieferier el andre arrangementer. Venligst kontakt os for at tale muligheder samt priser.