Velkommen til Poggio Rosmarino
danskpoggiorosmarino tyskpoggiorosmarino engelskpoggiorosmarino

Poggio Rosmarino

Menu

Poggio Rosmarino ligger midt i et af de mest vidunderlige og seværdige områder i Umbrien, midt i et indbydende toscansk-agtig landskab med bløde grønne bakker, små pitoriske historiske landsbyer, snoede veje, cypres-afgransede alléer, marker med vin, solsikker, olivenlunde mv, tæt på Lago Trassimeno og Castigleone del Lago, Perugia, den hellige by Assisi samt de toscanske byer Cortona – Montepuliciano – Pienza – Siena indenfor en afstand af en times kørsel. Og med udsigt til sneklædte høje bjerge i naboprovencen Marche.

Poggio Rosmarino er et gammelt landsted, som daterer sig helt til bage til 1600-tallet, som har gennemgået en gennemgribende restaurering, ombygning og modernisering for ca. 15 år siden. Landstedet fremstår idag med flotte facader i sten og tag i tegl, helt i den originale stil, og med indvendig gulve, vægge og lofter ligeledes i gammel original stil. Poggio Rosmarino er indrettet med en separat privatbolig i een bygning samt med 4 moderne fuldt udstyrede ferielejligheder i an anden selvstændig nabobygning.

Alle lejlighederne er indrettet med nyt moderne køkken, spiseplads, stue, bad med brus og 1-2 soveværelser.

Lejlighederne er samtidig smagfuldt indrettet og møbleret i lys indbydende nordisk stil på den rustikke italienske baggrund.

Alle lejlighederne har centralvarme og pejs og inderholder alle moderne bekvemmeligheder, som hører sig til et ferieophold i egen ferielejlighed, herunder også fri wifi, fjernsyn og musikanlæg.

Rundt om bygningerne er anlagt den skønneste have med ubeskrivelige betagende udsigter hele 360 grader rundt . . mod nord i retning af Perugia og Assisi 30 km borte og mod syd mod en betagende træbevokset bjergskråning kun bebygget med et gammelt kloster. Mod øst og vest er der direkte udsigt til bl.a. olivenlunde, Pietrafitta by, og en større sø

Selve haven er indrettet med småstensbelagt indkørsel og- parkeringsareal samt småstensbelagt fælles opholdsareal imellem de 2 bygninger, hvor vi har opstillet et langbord med havestole, svalende skygget af større træer. Her kan foregå fællesspisning mv.

Mod syd er haven anlagt i 2 niveauer, begge med græsplæne samt rosmarin og andre egnstypiske blomstrende buske og planter, samt svalende træskygge.

Mod syd forefindes også vores indbydende swimmingpool til fri afbenyttelse. Fra swimmingpool’en er der fri udsigt ud over landskabet og til alle oliventræerne på grunden. Rundt om swimmingpool’en har vi opstillet solvogne, parassoller o.a. til fri afbenyttelse.

Nedenfor swimmingpool’en, ligeledes med uhindret udsigt og frit solindfald, har vi indrettet en stor skøn loungeterrasse til fælles fri afbenyttelse, med sidde- og liggestole og skyggende parasoller

Hver lejlighed har tillige sin egen overdækkede haveterrasse med bord og behagelige stole, hvor måltider, drinks og samtaler kan nydes.

Der er mulighed for at grille og kokkerere udendørs . .

Velkommen til Poggio Rosmarino